Produkcja pod marką własną w aspekcie prawa żywnościowego i kontraktowego

11 maja 2021 r.

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: Produkcja pod marką własną w aspekcie prawa żywnościowego i kontraktowego, która odbędzie się w dniu 11 maja 2021 r. na platformie ZOOM.

Program:

Maciej Kałuża, Naczelnik Wydziału ds. systemu RASFF i AAC, Główny Inspektorat Sanitarny

  • Wymagania prawa żywnościowego, a umowy marek własnych

Rafał Szulborski, Associate Domański Zakrzewski Palinka sp.k.

  • Istotne elementy umowy na wytwarzanie kontraktowe

Sabina Kornacka-Wieteska, Associate Domański Zakrzewski Palinka sp.k.

  • Przewaga kontraktowa w umowach na wytwarzanie kontraktowe

dr Jarosław Łukawski, Partner Domański Zakrzewski Palinka sp.k.

Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie www.pfpz.pl; www.facebook.com/pfpzzp

Zapraszamy do udziału!

Kontakt:

Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu

e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

ul. Chałubińskiego 8

00-613 Warszawa

M: +48 604 143 10

(Informacja prasowa PFPŻ ZP)


Współpraca