Produkcja pod marką własną w aspekcie prawa żywnościowego i kontraktowego
11 maja 2021 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: Produkcja pod marką własną w aspekcie prawa żywnościowego i kontraktowego, która odbędzie się w dniu 11 maja 2021 r. na platformie ZOOM.
Program:
Maciej Kałuża, Naczelnik Wydziału ds. systemu RASFF i AAC, Główny Inspektorat Sanitarny
- Wymagania prawa żywnościowego, a umowy marek własnych
Rafał Szulborski, Associate Domański Zakrzewski Palinka sp.k.
- Istotne elementy umowy na wytwarzanie kontraktowe
Sabina Kornacka-Wieteska, Associate Domański Zakrzewski Palinka sp.k.
- Przewaga kontraktowa w umowach na wytwarzanie kontraktowe
dr Jarosław Łukawski, Partner Domański Zakrzewski Palinka sp.k.
Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie www.pfpz.pl; www.facebook.com/pfpzzp
Zapraszamy do udziału!
Kontakt:
Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
(Informacja prasowa PFPŻ ZP)