Konferencja on-line PFPŻ ZP  Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 22 października 2024 r. na platformie Zoom.























W programie:
  • Stosowanie dodatków i aromatów w środkach spożywczych –  Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB
  • Metody analiz laboratoryjnych dodatków do żywności: przegląd wybranych technik badawczych – Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o.
  • Zarządzanie higienizacją w przemyśle spożywczym, dezynfekcja, czyszczenie linii produkcyjnych – prelegent w trakcie potwierdzenia, Climbex (Grupa Impel)
  • Wymagania prawne z zakresu zanieczyszczeń środków spożywczych – Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB
 Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!

Informacja na temat Konferencji na stronie www.pfpz.pl

Zapraszamy do udziału!

Kontakt:
Monika Jonczak - Dyrektor ds. Marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Współpraca