Konferencja on-line PFPŻ ZP Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 22 października 2024 r. na platformie Zoom.
W programie:
- Stosowanie dodatków i aromatów w środkach spożywczych – Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB
- Metody analiz laboratoryjnych dodatków do żywności: przegląd wybranych technik badawczych – Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o.
- Zarządzanie higienizacją w przemyśle spożywczym, dezynfekcja, czyszczenie linii produkcyjnych – prelegent w trakcie potwierdzenia, Climbex (Grupa Impel)
- Wymagania prawne z zakresu zanieczyszczeń środków spożywczych – Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB
Informacja na temat Konferencji na stronie www.pfpz.pl
Zapraszamy do udziału!
Kontakt:
Monika Jonczak - Dyrektor ds. Marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl