Cheddary od Hochland Professional dla prawdziwych profesjonalistów

Hochland Cheddar to nowa linia produktów w ofercie Hochland Professional dla gastronomii oraz klientów B2B. Hochland Cheddar w plastrach dostępny jest w dwóch wariantach: klasycznym oraz białym. Są to sery topione o szerokim zastosowaniu w gastronomii – doskonałe do burgerów, tostów, kanapek oraz przekąsek. Idealnie się topią po podgrzaniu, pozostają ciągnące i apetyczne.

Hochland Cheddar jest serem bardzo wygodnym w użyciu – plastry łatwo się rozdzielają – układane są w paczkach naprzemiennie, co ułatwia pracę Szefa Kuchni.

Dwa warianty smakowe pozwalają na stworzenie ciekawej oferty. Hochland Cheddar klasyczny ma pomarańczowy kolor, oryginalny wyrazisty aromat i ostrą nutę smakową. Z kolei Hochland Cheddar biały charakteryzuje kremowa barwa, delikatny śmietankowy zapach i łagodny smak. Więcej informacji i inspiracji dostępnych jest na stronie www.hochlandprofessional.pl

(Informacja prasowa Hochland Polska)


Współpraca