Konferencja on-line PFPŻ ZP – Wycofanie żywności z obrotu. Ramy prawne i wyzwania w praktyce.

13 października 2021 r.

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: Wycofanie żywności z obrotu. Ramy prawne i wyzwania w praktyce, która odbędzie się w dniu 13 października 2021 r. na platformie ZOOM.



W programie:

  • Wycofanie żywności z obrotu – najbardziej newralgiczne elementy z perspektywy prawnej
  • Testowanie procedury wycofania wyrobów z rynku w świetle wymagań standardów BRC-GSFS ver.8 i IFS Food ver.7
  • Odpowiedzialność cywilna za szkody wyrządzone przez żywność – jak się przygotować, jak reagować
  • Case study kryzysu związanego z wycofaniem oraz reklamacje

Informacja na temat konferencji na stronie www.pfpz.pl

Zapraszamy do udziału w konferencji!

Kontakt:

Monika Jonczak – Dyrektor ds. Marketingu

e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

  1. Chałubińskiego 8

00-613 Warszawa

M: + 48 604 143 104


Współpraca