Konferencja on-line PFPŻ ZP: Zafałszowania żywności - aktualne trendy i wyzwania prawne

13 września 2023 r.

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: „Zafałszowania żywności – aktualne trendy i wyzwania prawne”, która odbędzie się w dniu 13 września 2023 r. na platformie ZOOM.



Partnerem merytorycznym konferencji jest Kancelaria prawna KRK Kieszkowska Rutkowska Kolasiński.

Program:

  • Zafałszowania żywności z perspektywy GIJHARS
  • Zafałszowania w praktyce – konkluzje nt. trendów w postępowaniach na gruncie prawa żywnościowego
  • Relacje z dostawcami i odbiorcami – kluczowe punkty dla bezpieczeństwa prawnego producenta

Konferencja jest przeznaczone dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!

Zapraszamy do udziału!

Kontakt:

Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu

e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

  1. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa

(Informacja PFPŻ ZP)


Współpraca