Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”,

15 listopada 2018 roku, Hotel Marriott, Warszawa
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
W programie:
- Jakość produktów spożywczych w świetle wyników kontroli przeprowadzanych przez Inspekcję Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych;
- Informacje o warunkach przechowywania i warunkach użycia produktów spożywczych w świetle artykułu 25 rozporządzenia UE 1169/2011;
- Pozostałości pestycydów w środkach spożywczych;
- Niezależne zapewnienie kontroli jakości w łańcuchu żywnościowym;
- Urzędowa kontrola stosowania dodatków do żywności.
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnych za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl
(Informacja prasowa PFPŻ)