Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w „VIII AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”

22-23 maja 2019 roku, Hotel Manor House SPA w Chlewiskach k. Radomia
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.
W programie m.in.:
- dodatki,
- zanieczyszczenia,
- opakowania,
- zmiany przepisów.
Jak zwykle gwarantujemy najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji!
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnych za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl